Kraljevi zaplesali sambu u svlačionici, a o "plesnim pokretima" Luke Modrića bruji cijeli svijet

Nije se previše proslavio, ali bitna je želja

Kraljevi zaplesali sambu u svlačionici, a o "plesnim pokretima" Luke Modrića bruji cijeli svijet

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je deklasirao Barcelonu u gostima sa 4:0 i plasirao se u vleiko finale Kupa kralja. Nakon meča napravljena je prava fešta u svlačionici kraljevskog kluba gdje se zaplesala samba, ali svi pričaju o "plesnim koracima" Luke Modrića.

Kraljevi su u prvom meču na svom terenu poraženi od Barcelone sa 1:0, ali su sinoć očitali pravu fudbalsku lekciju Kataloncima i pred 95.000 njihovih navijača uspjeli da pobijede sa 4:0.

Real Madrid se tako osvetio Barceloni na sve poraze u dosadašnjem dijelu sezone i nanio im je sigurno težak udarac jer su mnogi već bili mislima u finalu ovog takmičenja.

Gosti iz Madrida odigrali su fantastičnu utakmicu i iskoristili svaku grešku Barcelone. Posebno je blistao nevjerovatni Karim Benzema koji je zabio hat-trick i pokazao zbog čega je i dalje prva zvijezda ovog kluba.

Igrači Reala su i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka znali kako da proslave pobjedu, te su napravili pravu feštu u svlačionici.

Sigurno je da su i fudbaleri Barcelone mogli da čuju pjesmu i slavlje što je i bio cilj Kraljeva. U svlačionici Real Madrida zaplesala se čak i samba, a u centru pažnje našao se Luka Modrić.

Oglasi

Iskusni hrvatski reprezentativac odigrao je još jedan maestralan meč, a onda se maksimalno opustio. Sambu je poveo Vinicius Junior i digao na noge cijelu svlačionicu, a Modrića u tako opuštenom stanju nikada nismo vidjeli.

Hrvat se potrudio maksimalno da kopira plesne korake Viniciusa, ali mu to baš i nije uspjelo i mnogi su se nasmijali kada su vidjeli Modića kako pokušava da pleše sambu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cqq8Ny8oLFQ/[/instagram]

Međutim, sigurno da je bitna namjera, ali i ova opuštenost Modrića najbolje pokazuje kakva je atmosfera bila sinoć u svlačionici Real Madrida nakon velike pobjede protiv ljutog rivala.

Real Madrid će u finalu Kupa kralja igrati protiv Osasune i već svima je jasno da su Kraljevi u tom duelu apsolutni favoriti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi