Navala smijeha u prostoriji zbog sina Luke Modrića: "Tata, tata, tata..."

Uporno dozivao oca

Navala smijeha u prostoriji zbog sina Luke Modrića: "Tata, tata, tata..."

E. Škorić

Nakon što je osvojio peti trofej Lige prvaka u karijeri, Luka Modrić bio je u centru pažnje.

Iskusni hrvatski veznjak pomogao je Realu da dođe do svog rekordnog 14. trofeja u najelitnijem klupskom takmičenju, dok je za samog Modrića to bilo peto osvajanje Lige prvaka.

On je, poput mnogih igrača Reala, postao pravi heroj nakon pobjede nad Liverpoolom (1:0) u Parizu u utakmici gdje su Redsi bili mnogo bolji i opasniji.

Modrić je nakon meča bio opsjednut novinarima sa svih strana, naročito hrvatski koje je zanimalo hoće li Luka nastaviti da brani boje hrvatske reprezentacije.

Nakon brojnih pitanja, dok je davao intervju, Modrića je njegov sin počeo zvati: "Tata, tata, tata", vikao je u prostoriji za medije dječak, pa je na trenutak veznajk Reala prekinuo razgovor, a sinu poručio: "Evo idem", što je izazvalo smijeh prisutnih u sali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nevjerovatno je da je u prethodnih deset godina u finalima Lige prvaka slavio uvijek tim koji je imao barem jednog igrača iz Hrvatske u svojim redovima.

Sve je počelo 2013. godine kada je Mario Mandžukić osvojio s Bayernom Ligu prvaka, a pored sjajnog Modrića to je uspjelo još Ivanu Rakitiću (Barcelona), Mateu Kovačiću (Real Madrid, Chelsea), Dejanu Lovrenu (Liverpool) i Ivanu Perišiću (Bayern).

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi