Najveća fudbalska "romansa": Zna se kojeg saigrača je Modrić prvog zagrlio nakon kraja finala

A kažu im da su za penzije

Najveća fudbalska "romansa": Zna se kojeg saigrača je Modrić prvog zagrlio nakon kraja finala

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je uspio da pobijedi u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola sa 1:0.

U nevjerovatnoj sezoni kraljevski klub je po 14. put u svojoj historiji uspio da osvoji Ligu prvaka iako im to pred početak sezone niko nije prognozirao.

Real je odigrao nestvarnu nokaut fazu i tri puta je bio pred ispadanjem, a na kraju su došli do finala i osvojili ovo takmičenje.

Nakon što je sudija svirao kraj gledali smo veliko slavlje igrača i navijača Real Madrida na stadionu u Parizu. Pojedini igrači Reala su čak po peti put osvojili Ligu prvaka s ovim klubom u samo osam godina što je zaista nevjerovatno.

Tu se posebno izdvajaju Toni Kroos i Luka Modrić koji su već desetak godina udarni tandem u veznom redu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da su veliki prijatelji i sjajni saigrači pokazali su i nakon završetka meča. Modrić je upravo otrčao prvo do Kroosa da s njim proslavi osvajanje još jedne Lige prvaka, a španski mediji su ovaj tandem proglasili kao najvećom fudbalskom "romansom".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Modric u Realu 10 sezona a ima 5 titula LP dok Barca citava historija kluba 5 LP pisaj ih Luka
10 1
Mele
Nikad gori tim, nikad gori fudbal. hebemti kladionice, ha ha. pade na glavu.
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi