Luka Modrić je sinoć bio u suzama

Obuzele ga emocije

Luka Modrić je sinoć bio u suzama

E. Škorić

Kapiten Hrvatske Luka Modrić postao je rekorder po broju nastupa u dresu Vatrenih.

Modrić je jučer u pobjedi nad Ciprom (1:0) u 2. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pretekao Darija Srnu i sada je sa 135 nastupa apsolutni rekorder.

U 15 godina Modrić je promijenio je šest selektora, nastupio je na šest velikih takmičenja, osvojio svjetsko srebro, nagradu za najboljeg igrača SP-a, te nagrade FIFA-e, UEFA-e i Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg nogometaša.

HNS mu je nakon utakmice na Rujevici pripremio iznenađenje u vidu video priloga u kojemje zažeta karijera asa Real Madrida u kockastom dresu, a nakon toga je dobio ovacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Modrić je od silnih emocija i zaplakao. Jedno je sigurno, teško će biti Hrvatskoj kada se ovaj nogometni maestro odluči povući.[twitter]https://twitter.com/HNS_CFF/status/1375940421780713479[/twitter]

Top Komentari

BogatiDijasporac
Igračina, šta god mislio o njemu. Real Madrid takođe mnogo toga njemu duguje.
5 0
user1582737595
Jedan od najboljih igrača sa ovih prostora.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi