4

Komentari (4)

Klicko
Tako je luka,babo lopte.Vidi se da si igrao po BiH nogometnim terenima jer da nisi sigurno ne bi postao ono sta si danas ?
Vela82
Kakve BiH veze ima sa njim, on moze igrati za Izrael i opet biti dobar covjek. Ja mislim da ako je on sta naucio na nasim prostorima, jeste da su nam tereni da Bog sacuva. Rupe po terenima svakih 5 metara
rabodimis
Igrali su mnogi al za ku*ac.. Razlika je sto on ima karakter i zna sta hoce u zivotu.. Niko nikom ne brani da trenira, al npr. 99% igraca iz PL radije ode na nargilu nego da trazi nacin kako da sebe unaprijedi.. Recept je jednostavan al recept je*e to sto ima "naporno" u sebi.. Luka bi bio igracina i da je u rupi trenirao.. Karakter covjek, lako je njemu...
Klicko
@Vela82
Rupe,psovanje,lose sudije,gruba igra itd itd.Pa bolan on treba da se zahvaljuje Bogu dragome sta je sve naucio igrajuci po nasim divnim stadionima da ne kazem ledinama ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.