Modrić jutros jednim potezom na Twitteru  šokirao mladu navijačicu iz Engleske

Nije mogla vjerovati šta se dešava

Modrić jutros jednim potezom na Twitteru šokirao mladu navijačicu iz Engleske

E. Čaušević

Luka Modrić sinoć je briljirao u utakmici između Škotske i Hrvatske, te je odveo svoj tim u osminu finala Evropskog prvenstva.

Hrvatska je sinoć na Hampden Parku slavila sa 3:1 i uspjela je s druge pozicije u grupi da se plasira u nokaut fazu.

U Glasgowu je blistao Luka Modrić koji je riješio utakmicu u drugom poluvremenu. Modrić je prvo zabio prekrasan pogodak za 2:1, a potom je asistirao Perišiću za konačnih 3:1.

Modrić je nakon utakmice postao glavna tema na društvenim mrežama jer je fudbalska javnost bila oduševljena njegovom partijom protiv Škotske.

Iskusni veznjak dobio je veliki broj pohvala na društvenim mrežama, ali jedna od njih se našla u centru pažnje.

Naime, nakon meča oglasila se navijačica Tottenhama po imenu Haneeka koja je na Twitteru objavila sjajnu fotografiju. Ona je prije više od deset godina bila zajedno s Modrićem terenu dok je on igrao za Tottenham.

Oglasi

Haneeka je bila među djecom koja imaju priliku s igračima izaći na teren, te je za ruku držala upravo Modrića. Ona je objavila fotografiju na Twitteru i nije ni slutila šta će se desiti.

"Ja i osvajač Zlatne lopte", napisala je ona, a mnogi korisnici su označili u komentarima Modrića koji je vidio njenu objavu i odlučio ju je podijeliti na Twitteru uz nekoliko emotikona.

Nakon što je Haneeka vidjela da je Modrić podijelio njenu objavu jednostavno nije mogla da vjeruje da se to desilo.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

"WTF ne znam uopšte šta bih rekla, hvala svima koji su ga označili, nije mi to uopće bila namjera, ali ovo je nevjerojatno", dodala je.

Top Komentari

Klicko
Tako je luka,babo lopte.Vidi se da si igrao po BiH nogometnim terenima jer da nisi sigurno ne bi postao ono sta si danas ?
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi