Nevjerovatno je koliko je Luka Modrić gladan uspjeha, ovo je još jedan dokaz

S 37 godina je nevjerovatan

Nevjerovatno je koliko je Luka Modrić gladan uspjeha, ovo je još jedan dokaz

Eldar Ganibegović

Luka Modrić pomjera granice. Iako je sve bliži petoj deceniji života, hrvatski veznjak je gladan uspjeha i ne odustaje, te je i dalje jedan od ključnih igrača Real Madrida.

Novi dokaz koliko je željan uspjeha je taj što je odbio Al-Nassr i silni novac koji mu je ovaj klub ponudio.

Umjesto toga, Hrvat želi da dobije novi ugovor u Real Madridu, te ne želi da napušta evropski fudbal kako bi još uvijek mogao da igra na najvećem nivou.

Ovu informaciju na Twitteru je objavio novinar Rudy Galetti.

Modriću ugovor s Real Madridom ističe na kraju ove sezone, no treba očekivati da će bivši igrač Zrinjskog dobiti novi ugovor i ostati u Kraljevskom klubu.

Oglasi

Nije tajna da je Lukina želja i da završi karijeru u Real Madridu, no vidjet ćemo da li će to biti moguće, odnosno da li će ga Los Blancosi htjeti.

On je ove sezone u svim takmičenjima nastupio 44 puta i ima učinak od po šest golova i asistencija.

S Real Madridom će igrati finale španskog Kupa Kralja, a ima šansu i da odbrani titulu prvaka Evrope jer su se plasirali u polufinale Lige prvaka gdje će igrati protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Modrić je u ljeto 2012. godine stigao u Real Madrid iz Tottenhama za 22 i po miliona eura.

Osim za ova dva tima, nastupao je za Zadar kao omladinac, Dinamo, Zrinjski, te Inter iz Zaprešića.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije