Tuchel pred meč "prozvao" Lukakua, a on mu nije mogao odgovoriti na bolji način

Konačno je zablistao

Tuchel pred meč "prozvao" Lukakua, a on mu nije mogao odgovoriti na bolji način

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja igraju danas na svom terenu protiv Wolverhamptona utakmicu 36. kola Premiershipa.

Chelseaju su potrebna tri boda kako bi skoro osigurao plasman u Ligu prvaka naredne sezone i na dobrom putu su da dođu do toga.

Plavci na svom terenu vode sa 2:0, a junak londonskog kluba u dosadašnjem dijelu utakmice je Romelu Lukaku koji je konačno zasjao u ovoj sezoni.

Belgijanac je prvo u 56. minuti zabio gol iz penala za 1:0, dok je samo dvije minute kasnije Lukaku ponovo savladao gostujućeg golmana i zabio je pogodak za 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1522959116234334213[/twitter]

Lukaku je tako na najbolji način odgovorio Thomasu Tuchelu koji je pred sami početak utakmice izjavio da je dao šansu Belgijancu od prve minute i jasno poručio da od njega očekuje golove što je na kraju i dobio.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1651937869
Previse ljudi govore da je Lukaku toliko kos,previse se sprdaju,treba mu dati iduce sezone sanse
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi