Lukaku dogovorio petogodišnji ugovor s Interom

Sve bliže transferu

Lukaku dogovorio petogodišnji ugovor s Interom

Edmir Škorić

Inter je navodno postigao dogovor s Romeluom Lukakom, koji bi trebao da potpiše petogodišnji ugovor s italijanskim klubom.

Lukaku je navodno prihvatio Interovu ponudu i ugovor na pet godina s platom 7.5 miliona eura godišnje uz određene bonuse, ali sada predstoji i teži dio za Inter.

Naime, čelnici milanskog kluba sada moraju da dogovore visinu odštete sa Manchester Unitedom.

Lukaku je jedna od glavnih želja po svemu sudeći novog trenera Intera Antonija Contea, a pored njega, Conte želi i bh. reprezentativca Edina Džeku iz Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove vijesti jasno sugerišu da će Mauro Icardi napustiti Inter, a zanimljivo da je upravo Manchester United jedan od klubova koji pokušavaju kupiti Argentinca.

Lukaku je 2017. godine iz Evertona stigao u Manchester United, a za Crvene vragove je odigrao 66 mečeva i postigao je 28 golova, od čega 12 u ovoj sezoni. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi