Nove informacije o sukobu Ibrahimovića i Lukakua: Hoćeš da pričaš o majkama, ku**in sine
FOTO: EPA

Italijanski mediji nisu zatvorili temu

Nove informacije o sukobu Ibrahimovića i Lukakua: Hoćeš da pričaš o majkama, ku**in sine

H. Zilić

Nije se još završila "epizoda" nakon sukoba Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua.

Italijanski medijji danas donose nove informacije, a ugledni Corriere dello Sport prenosi vijest da je Lukaku prvi uvrijedio Ibrahimovića. Iako jučerašnje informacije govore da je Ibrahimović vrijeđao Lukaku na rasnoj osnovi.

"Hoćeš da pričaš o majkama, ku**in sine", navodno je rekao Lukaku švedskom napadaču.

Ibrahimović je nakon utakmice uputio izvinjenje saigračima i naglasio kako za rasizam kod njega nema mjesta i da nije vrijeđao Lukakua na rasnoj osnovi.

Mediji vrše pritisak na festival u San Remu da otkaže gostovanje Ibrahimovića na festivalu jer je njegovo ponašanje neprihvatljivo.

Očigledno da će ovaj "serijal" imati još nastavaka.

Top Komentari

Lineker
Mozda je njega Lukaku vrijedjao zato sto je Rom i rekao mu "sta ti pricas ciganino jedna smrdljiva, cergaru glupi i nepismeni" Po meni Lukaku u tom slucaju zasluzuje kaznu definitivno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi