Lukaku o Conteovim metodama: Rekao mi je da sam smeće
EPA

Uspio ga je probuditi

Lukaku o Conteovim metodama: Rekao mi je da sam smeće

Belgijanac Romelu Lukaku izjavio je kako najveći utjecaj na njegove dobre partije ima Antonio Conte.

Lukaku je na "Giuseppe Meazzu" stigao u ljetnom prijelaznom roku, a do danas je za Nerazzurru zabio 14 pogodaka u 20 utakmica u Seriji A, što je učinak kojim može itekako da bude zadovoljan.

Na temu svojih odličnih igara Lukaku je govorio i za medije u Italiji, a otkrio je i na koji način ga motiviše trener Antonio Conte.

"Kada smo igrali u Ligi prvaka protiv Slavije iz Praga, bio sam toliko loš da mi je Conte pred ostalim igračima rekao da sam smeće. Rekao je da će me izvesti iz igre poslije pet minuta ako nastavim tako", otkrio je Lukaku, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sljedeći put protiv Milana sam na kraju odigrao jednu od najboljih utakmica. Motivisao me je. On to može da uradi bilo kome, kod njega su svi jednaki. Svima u lice kaže šta misli."

U Inter je Lukaku, podsjetimo, stigao iz Manchester Uniteda koji je za njegove usluge dobio 65 miliona eura.

Top Komentari

Melan
Istinu ti je rekao
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije