Lukaku odbio novi ugovor i seli u Italiju?

Nova destinacija Milan?

Lukaku odbio novi ugovor i seli u Italiju?

Midhat Šljivak

Belgijanac Romelu Lukaku vjerovatno će u ljetnom prelaznom roku napustiti ekipu Evertona.

Sjajni napadač je saopštio rukovodstvu tima s Goodison Parka kako nema namjeru da potpiše novi ugovor, iako je trebao postati vlasnik najvećeg ugovora u povijesti tima.

Belgijanac očigledno želi veće izazove. Navodno, ekipa Milana je ozbiljno zainteresovana za njegovo dovođenje i spremni su ponuditi ogroman novac kako bi ga angažovali za narednu sezonu.

Tim iz Liverpoola za 23-godišnjeg fudbalera traži čak 80 miliona eura, ali vjerovatno će za njegove usluge inkasirati mnogo manje novca od one koja stoji u klauzuli.

Pored Milana, Lukaku se spominje i kao potencijalno pojačanje Chelseaja, gdje bi bio zamjena za Diega Costu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijanac i ove sezone igra zaista fantastično. Prvi je strijelac Premiershipa sa 19 golova, koliko je postigao i Harry Kane.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi