Lukaku: Odlučio sam gdje ću nastaviti karijeru

Belgijanac priznao da je donio odluku

Lukaku: Odlučio sam gdje ću nastaviti karijeru

Endin Čaušević

Napadač Everton, Romelu Lukaku, izjavio je da će na ljeto sigurno napustiti engleski klub, te da zna gdje će nastaviti karijeru.

Lukaku je na meti nekoliko evropskih klubova, a Belgijanac je izjavio za engleske medije da već zna gdje će nastaviti svoju karijeru. Engleski mediji vjeruju da bi se Lukaku ponovo mogao vratiti u Chelsea.

"Znam da ima mnogo klubova koji me žele, ali sam ja već donio odluku gdje želim da idem. Povratak u Chelsea? Vidjet ćemo", rekao je Lukaku.

Belgijanac je dodao da priče o transferima ne utječu na njegove pripreme za Evropsko prvenstvo, te da vjeruje da Belgija u Francuskoj može daleko dogurati. Lukaku je ove sezone u svim takmičenjima positgao 25 golova i ubjedljivo je najbolji strijelac Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Chelseaja, interes za Lukakua pokazali su još Manchester United, Bayern i Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi