Lukaku ponovo trenira, počinje protiv Juventusa?

Belgijanac se oporavlja

Lukaku ponovo trenira, počinje protiv Juventusa?

Belgijski napadač Romelu Lukaku mogao bi zaigrati u Derbiju Italije koji je na rasporedu ovog vikenda. 

Lukaku je propustio sinoćnji poraz njegovog Intera od Barcelone od 2:1 u Ligi šampiona jer je zadobio naprezanje mišića, ali Corriere dello Sport prenosi da je već počeo trenirati.

Belgijanac se lagano oporavlja od povrede i šanse da će zaigrati od prve minute protiv Stare dame su visoke, ali postoji mogućnost da trener Antonio Conte neće htjeti ništa da riskira s njim.

Conte je u problemima pred Juve obzirom da je Alexis Sanchez suspendovan za ovaj meč pa bi povratak Lukakua itekako dobro došao Nerazzurrima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, ukoliko Lukaku ne bude spreman, opcije za napad Intera su Lautaro Martinez, Stefano Sensi i Matteo Politano. Samo je Martinez od njih klasični napadač.

Meč je na rasporedu u nedjelju od 20.45 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi