Lukaku poručio Williamsu: Bolje ti je da šutiš
Foto: EPA

Sukob saigrača u Evertonu

Lukaku poručio Williamsu: Bolje ti je da šutiš

Romelu Lukaku nije bio zadovoljan potezom svog saigrača Ashleya Williamsa koji je skrivio jedanaesterac u posljednjim trenutcima utakmice protiv Manchester Uniteda.

Everton je u utorak vodio sa 1:0 protiv Manchester Uniteda sve do samog kraja utakmice, kada je Ashley Williams rukom zaustavio udarac prema golu Evertona, te na taj način skrivio kazneni udarac. 

Da li bi lopta završila u golu da se Williams nije odlučio na ovaj potez nije sigurno. Jedanaesterac je u gol pretvorio Ibrahimović i time donio bod ekipi Uniteda, što je teško palo Lukakuu koji nije mogao prešutiti Williamsovu grešku. 

On je uputio svoje kritike Williamsu, koji je na to burno odreagovao, pa mu je Lukaku gestikulirao da bi mu bilo bolje da šuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogi su u Engleskoj osudili ovakav potez Belgijanca smatrajući da je time pokazao veliko nepoštovanje prema svom iskusnom saigraču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi