6

Komentari (6)

fukaraslana
Nemogu da razumijem ljude kojima je vazno i smeta jel neko bijel , crn , zut ili ove ili one vjere . Nikada nisam gledao koje je boje koze ili vjere da po tome cijenim covjeka nego samo po ponasanju i karakteru covjeka
Koba84
Ma druze to je kucni odgoj. Kako ti sole pamet kuci takav si za cijeli zivot. Nacinalisti, provokatori ... Da ih ima imamo ih komsije su nam. Kokosiji mozak ****ga.
capslockenter
Oko toga su svi svjetski problemi..nacionalizam, rasizam i ostala s*ranjja...nazalost, sve se vrti oko toga...
user1022
Hahahhahah, cuj jedini nacin da ga zaustavis je dat mu 10 banana.
Lewa_9
Zasto je rasizam smijesan? Takva mrznja i diskriminacija je dovela do prvog genocida na evropskom tlu od drugog svjetskog rata u Bosni i Hercegovini, ocekivao bih da su ljudi malo pametniji
user1022
Nije smjesan rasizam, nego mi je smjesno kakvi likovi zavrse na javnim televizijama, al dobro sto kazes blizu je zalosnog.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.