Trener Borca nakon utakmice

Lukić: Kaznili smo promašaje Krupe

Fudbaleri Borca iz Šamca priredili su pravo iznenađenje na startu play-offa Prve lige RS. Šamčani su kao gosti remizirali sa ekipom Krupe (1:1), pa su tako prekinuli niz Banjalučana od šest uzastopnih pobjeda u drugom dijelu šampionata. 

Gosti su bili na ivici poraza, ali je Arsić u samoj završnici postigao prelijep pogodak glavom, koji im je donio veliki bod.

"Branili smo se ne zato što smo došli da se branimo, nego što Krupa ima takvu ekipu koja ne dozvaljava rivalima da napravi igru prema napred. Naš plan je bio da odigramo što kvalitetnije i pokušamo da izborimo što povoljniji rezultat. Realno nama bodovi nisu prijeko potrebni. Igramo protiv ekipa koje se bore za titulu i jedino što nam preostaje je da pružimo svoj maksimum. Danas smo željeli da igramo što ofanzivnije, ali nam domaćin nije to dozvolio", rekao je nakon meča Predrag Lukić, trener Borca iz Šamca te je dodao: 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Krupa je promašila nekoliko stopostotnih prilika, što smo mi na našu sreću uspjeli da kaznimo u samoj zavšnici susreta. Na kraju se zahvaljujem Krupi na fer i korektnoj igri, ali i na gostoprimstvu. Sigurno će tako biti i u Šamcu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi