Luksuzu nema kraja: Pogledajte u kakvoj kućnoj izolaciji se nalazi Cristiano Ronaldo

S porodicom boravi u rodnom Funchalu

Luksuzu nema kraja: Pogledajte u kakvoj kućnoj izolaciji se nalazi Cristiano Ronaldo

Endin Čaušević

Juventus je sinoć potvrdio da je Daniele Rugani pozitivan na koronavirus zbog čega su svi igrači ovog tima u kućnoj izolaciji.

U Juventusu je došlo do panike nakon što je potvrđeno da Rugani ima koronavirus jer je on normalno trenirao s ostatkom ekipe. Čak 121 član kluba je u izolaciji i bit će testirani da li su zaraženi.

To važi i za Cristiana Ronalda koji je prije nekoliko dana otputovao na Madeiru kako bi bio uz svoju majku koja je imala moždani udar. On je Torino napustio u nedjelju nakon meča protiv Intera, ali svejedno je moguće da je zaražen.

Ronaldo je odbio mogućnost da se vrati u Torinu i ostat će u kućnoj izolaciji na Madeiri. No, to mu sigurno neće teško pasti jer će boraviti u luksuznoj kući koju posjeduje u Funchalu.

Njegova djevojka Georgina Rodriguez objavila je nekoliko fotografija na Instagramu.

 Ronaldo's amazing apartment in Madeira has a rooftop pool

Potražite više informacija na temu Serie A:

 Ocean views can be seen through the windows as he waits out the coronavirus

 Ronaldo with his young family

Top Komentari

Edin Merlin
Uživaj ljudino,zaslužio si. Da si živ i zdrav ti i tvoja porodica..
27 0
Jadnimi
Dobrovoljno se javljam na ovakvu kućnu izolaciju, pola godine bi bilo OK
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi