4

Komentari (4)

dadopd
Za njega je da sadi krompir.
Zulfikar
Odma sam rekao ako ovaj panj vrijedi 60 ovako mlad onda Dzeko u poznim godinam vrijedi 160 miliona. Lik je ok igrac za cvajte, imao dobru sezonu i to se vise nece ponoviti. Istina barem je to keširao dobro.
Śmeker007
Hajde ne lupetaj molim te, jeste da se momak nije snasao u RM no nije ni prvi ni zadnji, samo zbog toga ga prozvati da je "PANJ" to pokazuje da ga bas mrzis ili veze o fudbalu nemas drugo ne postoji, ako se lik nije dokazao dovoljno e onda dzaba ha ja...
Zulfikar
Panj je za Reala ali nije njegova krivica sto su ga previse nalozili u najmanju ruku da ce biti Butragenio ili pak Van Basten. Dakle nemam razloga da ga mrzim trenutno je daleko od igraca koji moze da uspje u Realu ali ne mora znaciti da za 6,7 godina nece biti na tom levelu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.