Zadovoljan pobjedom

Lulić: Albanija je bila dobar test za Grčku

A. Beganović

Zadovoljan nakon današnje pobjede BiH nad Albanijom bio je i Senad Lulić. 

Nakon što je zbog suspenzije propustio utakmicu protiv Gibraltara, Lulić se našao u prvom sastavu za meč sa Albanijom i za vrijeme provedeno na terenu je pružio dosta dobru partiju. 

"Mislim da je danas najbitniji bio rezultat, odnosno što smo pobijedili i sada se polako pripremamo za ono što dolazi. Ovo je bio dobar test za Grčku. Probali smo dosta novih mladih igrača i mogu samo pohvaliti sve koji su danas igrali. Pokazali su da imaju kvalitet i da možemo računati na njih u budućnosti", kazao je Lulić nakon meča.

Dotakao se Lulić i finiša utakmice protiv Albanije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Rezultat 2:0 je malo opasan, jer uvijek možeš primiti gol, što nam se i desilo. Na kraju je najbitnije da smo pobijedili", podvukao je Lulić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi