Lulić: Bila bi šteta da se ne plasiramo u Ligu prvaka, zaslužili smo je

Kapiten Lazija pred meč odluke

Lulić: Bila bi šteta da se ne plasiramo u Ligu prvaka, zaslužili smo je

Lazio i Inter će u nedjelju navečer odigrati posljednjih 90 minuta u Seriji A ove sezone, a ta utakmica bi mogla obradovati ili rastužiti i jedne i druge.

U pitanju je susret koji će odlučiti putnika u Ligu prvaka. Laziju odgovara i bod, dok Interu igra samo pobjeda na Olimpicu.

Nekadašnji bh. reprezentativac Senad Lulić poručuje da je njegov klub zaslužio Ligu prvaka, ali se prisjetio propuštene prilike iz prošlog kola kada je Lazio odigrao samo 2:2 protiv Crotonea, a pobjeda na tom meču bi im osigurala Ligu šampiona.

"Propustili smo veliku priliku u tom meču", rekao je Lulić i kratko prokomentarisao: "Zaslužili smo Ligu prvaka, bila bi šteta sada sve upropastiti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, pomenuti susret počinje u nedjelju navečer od 20.45 sati na stadionu Olimpico.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi