Lulić i društvo predstavili novi dres Lazija: Nikome ništa nije jasno!

Da li je ovo stvarno novi dres?

Lulić i društvo predstavili novi dres Lazija: Nikome ništa nije jasno!

Lazio nije uspio izboriti nastup u predstojećoj sezoni Lige prvaka, iako je bio na dobrom putu da kroz Seriju A u protekloj sezoni izbori takmičenje u najelitnijem klupskom međunarodnom takmičenju.

Ipak, pred Lazijom je nova sezona, a Lulić, Leiva i Strakosha su predstavili i novi dres, ili ipak možda stari?

Naime, navijačima Lazija nije jasno šta se dešava pošto novi dresovi izgledaju veoma poznato. Novi dresovi Lazija, koji su zaista sjajno dizajnirani, su već viđeni. Tako je Lazio u gotovo identičnim dresovima igrao i u sezoni 2015/2016.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novi dresovi Lazija izgledaju odlično, motiv orla je izveden na kreativan način, ali je problem što novi dresovi to zapravo nisu. Zaista potez za čuđenje i sa marketinškog aspekta kada je u pitanju velikan italijanskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi