Vrijedi li baš toliko? Luda ponuda Reala za srpskog veznjaka!
Srbin od naredne sezone među Kraljevima (Foto: EPA)

Vrijedi li baš toliko? Luda ponuda Reala za srpskog veznjaka!

Midhat Šljivak

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić (23) konstano se povezuje sa odlaskom iz ekipe Lazija.

Rimski tim njegov eventualni transfer želi itekako dobro naplatiti, pa nemaju namjeru da ga puste za menje od 100 miliona eura.

SMS se povezuje sa velikim brojem ekipa. Odavno ga želi Juventus, a interes pokazuju Manchester United i Real Madrid.

Upravo je Real navodno spreman ponuditi najviše novca. Kako tvrdi Corriere dello Sport, aktuelni prvak Evrope će Laziju poslati ponudu od nevjerovatnih 155 miliona eura, pa bismo srpskog fudbalera mogli gledati od naredne sezone na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pregovori su navodno već počeli, a Kraljevi će ovaj transfer navodno završiti nakon što prodaju Cristiana Ronalda i Matea Kovačića.

Milinković-Savić sa Laziom ima ugovor na još četiri godine, ali je izvjesno da će on ovog ljeta otići. Pitanje je samo, vrijedi li toliko novca?

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Vrijedi kurac, nije se sastavio s loptom na svjetskom.
34 3
Rigel
Ko za njega da i 50 miliona eura debelo ce se zajebat. Ovaj decko ne pravi razliku na terenu i samo budala moze dati te pare za njega. Mada i ovaj clanak je nidje veze jer on nece nidje.
30 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi