Lulić među krivcima za prekid Ronaldovog velikog niza: Pogledajte šta je uradio s medaljom

Juve izgubio Superkup

Lulić među krivcima za prekid Ronaldovog velikog niza: Pogledajte šta je uradio s medaljom

Admin Čaušević

Lazio je sa 3:1 savladao Juventus i potpuno zasluženo osvojio italijanski Superkup. Među strijelcima za rimski tim našao se i Senad Lulić. 

S obzirom na postignuti pogodak Lulić se može smatrati jednim od krivaca zašto je u Rijadu prekinud veliki niz Cristiana Ronalda.

Naime, Ronaldo je računajući utakmice za Real Madrid i Juventus do večeras pobijedio u 12 uzastopnih finala, a za prekid te serije pobrinuli su se Lulić i društvo.

Portugalac je poznat kao osoba koja ne voli da gubi i druga mjesta ga uopšte ne zadovoljavaju što je pokazao i prilikom dodjela medalja.

Naime, čim su mu dodijelili srebrno odličje, Ronaldo nije dopustio da se oko njegovog vrata zadrži ni nekoliko sekundi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidno razočaran odmah je skinuo medalju i time iskazao nezadovoljstvo za loše odigranu partiju ne samo svoju već i kompletne ekipe Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni12
Čovjek misli samo na sebe valjda je to svima jasno!
7 2
PRAVIGAZIJA
Jesi MAJSTOR, ali u PORAZU nisi GOSPODIN, ali NIKAKO..
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti