Lulić potpisao, poznato i koliko će zarađivati
Foto: EPA

Čeka se zvanična potvrda Lazija

Lulić potpisao, poznato i koliko će zarađivati

Senada Lulića ćemo i naredne sezone gledati u dresu Lazija.

Premda je u proteklim mjesecima bilo špekulacija da bi Lulić mogao napustiti Rim i vratiti se u Švicarsku, gdje već živi njegova porodica, ta odluka je prolongirana.

Il Messaggero piše kako su čelnici Lazija uspjeli 'slomiti' Lulića i privoliti ga da potpiše novi ugovor, a sve je, navodno, dogovoreno i preostalo je samo da Lazio tu vijest ozvaniči na svojim stranicama.

Lulić će ostati u Rimu do ljeta 2021. godine, a prema novom ugovoru imat će plaću od 1,5 miliona eura uz bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naš fudbaler je u Laziju istinska legenda i vijest o njegovom ostanku nije obradovala samo klupsko rukovodstvo, nego i navijače koji su nebrojeno puta dosad skandirali njegovo ime na Olimpicu.

U Lazio je Lulić, podsjetimo, stigao još 2011. godine iz Young Boysa. Do sada je s Nebeskoplavima osvojio po dva italijanska Kupa i Superkupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi