Lulić: Trebamo se stidjeti, poraz je neobjašnjiv
FOTO: EPA

Lulić nakon ispadanja Lazija

Lulić: Trebamo se stidjeti, poraz je neobjašnjiv

Fudbaleri Lazija sinoć su na veliko iznenađenje poraženi od Sparte iz Praga rezultatom 3:0. 

Italijanski klub se visokim porazom oprostio od takmičenja u Evropskoj ligi, a nakon utakmice svoje razočaranje nije mogao sakriti ni bh. reprezentativac Senad Lulić koji je odigrao cijeli susret u blamaži Lazija.

"Trebamo se stidjeti rezultata. Stvarno ne znam šta drugo da kažem. Imali smo namjeru da doguramo daleko u ovom takmičenju, Evropska liga je bila naš jedini preostali cilj, ali izgubiti sa 3:0 na poluvremenu je neobjašnjivo i ne mogu to nikako prihvatiti", kazao je Lulić prisutnim novinarima i potom dodao:

"Imali smo i mi šansi, ali sami smo krivi što ih nismo iskoristili. Možda smo se nadali da ćemo nakon prve utakmice lagano slaviti kod kuće. Četvrtfinale je već bilo u našoj glavi, no sa takvim stavom ne možemo daleko dogurati i to pokazuje poraz od Sparte", zaključio je Lulić. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Laziju ništa bolje ne ide ni u prvenstvu. Tim kojeg vodi Stefano Pioli na tabeli zauzima tek osmu poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi