Lulić: Žao mi je, nisam želio povrijediti Salaha
Foto: EPA

Oglasio se bh. reprezentativac

Lulić: Žao mi je, nisam želio povrijediti Salaha

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Senad Lulić izrazio je žaljenje zbog činjenice da je njegov start povrijedio Mohameda Salaha u meču Rome i Lazija.

Lulić je početkom drugog poluvremena žestoko startovao na Egipćanina, koji je morao napustiti meč.

Danas je utvrđeno da će s terena odsustvovati oko šest sedmica, a Luliću je izuzetno žao zbog povrede.

"Fudbal je igra u kojoj nekad pobijediš, a nekad izgubiš. Zbog fudbala se radujemo i plačemo, a svi dajemo sve od sebe za pobjedu. Međutim, pravom sportisti nikad nije cilj nekoga namjerno da povrijedi, pa tako ni ja nisam želio povrijediti Salaha. Jako mi je žao zbog toga sto se desilo, jer se radilo o nenamjernom startu, bez namjere da povrijedim kolegu sportistu. Salahu želim brz oporavak od povrede, uz žal zbog povrede koju je dobio", napisao je Lulić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je pobijedila Lazio s 2:0...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.