Lulić: Znamo kako pobijediti Juventus
Lulić je istakao da želi da Olimpico bude pun za meč protiv Juventusa

Kapiten Lazija vjeruje da njegov tim može nastaviti sjajnu seriju

Lulić: Znamo kako pobijediti Juventus

S. Pašalić

Lazio će u subotu na Olimpicu odigrati derbi protiv Juventusa u okviru 15. kola Serije A.

Rimski tim se nalazi u sjajnoj formi, te je u posljednjih šest utakmica u italijanskom prvenstvu upisao pobjede i sa 30 bodova se nalazi na 3. mjestu na tabeli.

Kapiten ovog tima, Senad Lulić je govorio uoči meča protiv Juventusa i istakao da vjeruje kako Lazio može pobijediti tim iz Torina.

"Svako se može pobijediti i već znamo kako pobijediti Juventus, jer to smo učinili prošle godine. Potreban nam je savršen nastup, ali Juventus se može pobijediti."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Entuzijazam? Naravno, povezan je s sjajnim trenutkom. Trebamo čestitati igračima, ali i navijačima, uz njihovu podršku možemo napraviti sjajne stvari. Vidimo se u subotu, želimo da stadion bude pun i da vidimo šta će se dogoditi", rekao je Lulić.

Top Komentari

jugjejedan
Jedi ****a lulo ti znas kako pobjedit...forzzzaaa juve???
0 1
Edin Merlin
Ne dipr lulinjo !!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi