Lulićev povratak u Rim opet prolongiran

Bh. reprezentativac ostaje u Švicarskoj

Lulićev povratak u Rim opet prolongiran

A. Čaušević

Lazio već neko vrijeme čeka Senada Lulića i njegov povratak u Rim. Datum povratka je dodatno prolongiran za najmanje dvije sedmice, izvještava Radio sei. 

Lulić bi se u Rim trebao vratiti krajem maja ili početkom juna, tri mjeseca nakon drugog operativnog zahvata na zglobu lijeve noge.

Iskusni bh. fudbaler se već duži period liječi u Švicarskoj, osjeća se bolje, međutim još uvijek nije počeo da trči pa nema potrebe da žurbom.

Na njegovom povrataku nije insistirao ni rimski klub jer su Nebeskoplavi bili u izolaciji i nije bilo poznato kada će se ponovo otvoriti kapije trening kampa Formello.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako 3. juna ističe mjera obaveznog karantina za sve koji dođu u Italiju očekuje se da se Lulić u Rim vrati nakon tog datuma. Bit će obavezan da prođe testiranje na Covid-19.

Da li će 34-godišnjak moći pomoći svojim saigračima u finišu sezone ostaje misterija. Sve će biti poznato nakon detaljnih pregleda klupskih ljekara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi