U Laziju zabrinuti, Strakosha ozbiljnije povrijeđen na treningu

Povrijedio ruku

U Laziju zabrinuti, Strakosha ozbiljnije povrijeđen na treningu

Edmir Škorić
Teme:

Na jednom od treninga rimskog Lazija povrijedio se albanski golman Thomas Strakosha.

Prvom golmanu Lazija stradala je ruka i navodno se radi o jako ozbiljnoj povredi koja bi Albanca mogla udaljiti s terena jedan duži period.

Serija A bi trebala da se nastavi za nešto manje od mjesec dana, a ekipu koja se bori za Scudetto, pa je samo bod od lidera Juventusa, itekako brine stanje prvog čuvara mreže.

Lazio nije objavio ništa o povredi Strakoshe, navodno su Rimljani htjeli da je sakriju od javnosti, no na kraju su mediji ipak uspjeli doznati da je Albanac povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio ima nekoliko golmana - Etrit Berisha, Federico Marchetti, Guido Guerrieri... ali ipak Strakosha je silno neophodan timu koji će pokušati da osvoji šampionat ukoliko se isti i nastavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi