Neočekivani problemi: Korona u Barceloni
FOTO: EPA

Prvi pozitivan test na Covid-19 u 2022. godini

Neočekivani problemi: Korona u Barceloni

Haris Zilić

Derbi 30. kola španske La Lige sutra će odigrati Barcelona i Sevilla.

Pred pomenuti duel Katalonci su se našli u problemima obzirom da je Luuk de Jong bio pozitivan na Covid-19, što je i klub potvrdio na svojim zvaničnim kanalima.

Nakon pozitivnog testa za De Jonga, testiranje su obavili i ostali fudbaleri Barcelone koji su bili u kontaktu sa nizozemskim napadačem i imali su negativne testove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luuk de Jong se osjeća dobro, ali morat će u izolaciju pet dana pa je samim tim pod upitnikom i nejgov nastupa u četvrtak u prvoj utakmici četvrtine finala Evropa lige kada će Barcelona gostovati u Frankfurtu kod ekipe Eintrchta.

Ovo je inače prvi slučaj koronavirus u španskoj La Ligi u 2022. godini, tačnije da je fudbaler imao pozitiva test na Covid-19.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasminn
Ova korona je ljudima u drzavnim ustanovama u Bosni dosla ko kec na desetku. Prije korone glava te boli -ides na podao, smrcas- ides na posao, kasljes malo -ides na posao. Sad malo malo neko zove hej nisam dobro ja necu danas doci, hej imam osjecaj da cu se prehladiti ja necu doci itd itd
0 0
ubnt2
Koja preseravanja sa tom "KORONOM" više, pa sad su stariji ljudi imuni na to D:
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi