Lyon pregazio Nicu u gostima sa 5:0

Nova sjajna partija

Lyon pregazio Nicu u gostima sa 5:0

Fudbaleri Lyona pregazili su danas na gostovanju Nicu sa 5:0 u okviru 14. kola francuske Ligue 1. 

Lyon igra fantastično u posljednje vrijeme, a na posljednjih 12 utakmica nisu doživjeli nijedan poraz. Ovo je francuskom velikanu već druga pobjeda na posljednja tri meč u Ligue 1 rezultatom 5:0.

Lyon je danas poveo u 5. minuti preko sjajnog Memphisa Depayja. Samo 15 minuta kasnije bilo je 2:0, a strijelac je ovog puta bio Cornet. Do kraja prvog dijela meča gosti su postigli još dva gola i to preko Diaza i Depayja.

Početkom drugog dijela meča jasno je bilo da je pitanje pobjednika rješeno, a Lyon je do kraja meča uspio da postigne još jedan gol preko Maolide.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Izabranici trenera Brone Genesija sada se nalaze na 2. poziciji Ligue 1 sa šest bodova manje od PSG-a, dok je Nica u opasnoj zoni sa samo 14 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi