Lyon u sjajnom meču porazio Marseille u gostima

Francuska Ligue 1

Lyon u sjajnom meču porazio Marseille u gostima

Sjajan meč odigrali su večeras na Veledromeu Marseille i Lyon, a pobjedu je na kraju ostvarila gostujuća ekipa rezultatom 3:2. 

U utakmici 30. kola francuske Ligue 1 Marseille je poveo u 31. minuti golom Rolanda, a gosti su poravnali pred sami kraj prvog dijela meča jer je autogol postigao Adil Rami.

U drugom poluvremenu je bilo veoma zanimljivo, a prvi je poveo Lyon preko Aouara u 52. minuti. Ipak, šest minuta prije kraja meča domaći dolaze do izjednačenja golom Mitrogloua, ali tu nije bilo kraj uzbuđenjima jer je Lyon do trijumfa stigao u 90. minuti preko Depayja.

Marseille je sada ostao na 3. poziciji sa 59 osvojenih bodova, dok je Lyon mjesto ispod sa samo dva boda manje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi