4

Komentari (4)

Novak Profilćić
oni su mala maca za nas. doživio sam da me redari pretresaju "do gole kože", oduzmu i upaljače na ulazu na stadion, i sa tribina gledam kako dječaci sakupljači lopti preko ograde iz kućica za rezervne igrače, navijačima daju velike kartonske kutije sa pirotehnikom. garant uprava kluba nije kupila iste. haha treba kazne pojačati barem za jednu nulu i manje će se takve stvari događati. nsbih kazni klub sa nekoliko stotina maraka radi pirotehnike, treba biti nekoliko desetina tisuća, a pojedinca kazniti tim stoticama.
Griezmann
Kod nas je pretres mila majka za razliku od njihovog. Kod njih su 3 ili 4 pretresa do ulaza na stadion kad idu na gostovanja. Na domacim su 2 pretresa. Imam dosta prijatelja u Zagrebu koji su mi to potvrdili, bili na sarajevskom derbiju sa mnom prije godinu smijesan im nas pretres.
Novak Profilćić
nisam potencirao pretres, nego tko unosi pirotehniku
Griezmann
No pyro no party. Samo bez povreda drugog osoblja (vatrogasaca,policije,navijača).
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.