Ma može i na gol: Medunjanin stoper protiv Meksika

Prosinečki transparentan

Ma može i na gol: Medunjanin stoper protiv Meksika

Kako je Marko Mihojević napustio reprezentaciju da bi potpisao ugovor sa PAOK-om, tako će na utakmici naše reprezentacije protiv Meksika u četvrtak iza tri sata, iskusni Haris Medunjanin igrati stopera, a u odnosu na prvu utakmicu, početni sastav će doživjeti tek jednu promjenu.

Selektor Robert Prosinečki odredio je startnih 11, ne skrivajući bespotrebno karte, a umjesto Medunjanina veznog igrača u formaciji 4-1-4-1 igrat će Stjepan Lončar.

Ostalo je sve isto kao protiv SAD-a. BiH će tako u San Antoniju četvrti susret s Meksikom u historiji započeti u sljedećem sastavu:

Šehić - Todorović, Graovac, Medunjanin, Bekić - Tomić - Zakarić, Lončar, Sarić, Menalo - Ahmetović.

Sudeći prema praksi u prve dvije utakmice, Prosinečki neće tajanstveno, kao zmija noge, skrivati sastave poput prošlih selektora. Konačno nešto logično.

Top Komentari

Gari Garinča
Hrabar ovaj Prosinečki. Još ako ovu tekmu ne izgubi kupio je sve Bosansce i Hercegovce.
19 3
river
pozz raja,ima li igdje live prenos osim facetv-a,neki stream
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi