Maccabi Haifa dogovorio pojačanje pred Željezničar, igraju i meč za "zagrijavanje"

Spremaju se za meč

Maccabi Haifa dogovorio pojačanje pred Željezničar, igraju i meč za "zagrijavanje"

Midhat Šljivak

Sarajevski Željezničar svoj meč prvog pretkola Evropske lige trebao bi odigrati naredne srijede u Haifi protiv Maccabija.

Susret između ova dva tima planiran za prošlu sedmicu nije odigran nakon što je u taboru Plavih zabilježeno nekoliko pozitivnih slučajeva na koronavirus, a UEFA je potom donijela odluku da se meč ipak odigra i to 9. septembra u Haifi.

Pred ovaj meč Maccabi je dogovorio dolazak novog igrača. To je srbijanski defanzivac Bogdan Planić, donedavni član rumunskog velikana FSCB-a koji bi trebao u narednim danima stići u Haifu.

Radi se o fudbaleru koji je u prošlosti igrao za Zvezdu, Vojvodinu i OFK Beograd, a prethodne tri godine je bio član rumunskog velikana iz Bukurešta.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Također, pred meč sa Željezničarom izraelski tim će odigrati i pripremni duel. Protivnik im je Kiryat Shmona i nakon ovog meča trener Barak Bakhar bi trebao znati startnu postavi za meč sa bh. predstavnikom.

Utakmica Maccabi Haifa - Željezničar trebala bi se igrati naredne srijede sa početkom od 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije