Maccabi iz Tel Aviva će ponovo biti strah i trepet

Stigla tri velika pojačanja

Maccabi iz Tel Aviva će ponovo biti strah i trepet

Nakon kraćeg izbivanja, izraelski velikan Maccabi Tel Aviv će od naredne sezone ponovo biti konkurentan za osvajanje titule u Euroligi.

Ovaj klub je već angažovao tri sjajna pojačanja, koja su zvanično predstavljena u Maccabiju. 

Nakon Maika Zirbesa i Quincyja Millera, koji su stigli iz Crvene zvezde, Maccabi je doveo i sjajnog Sonnyja Weemsa, kojeg publika u Evropi najviše pamti po nastupima za CSKA.

Weems, koji je nakon odlaska iz CSKA nastupao za Phoenix i Philadelphiju, je sa Maccabijem potpisao dvogodišnji ugovor i predstavljat će veliko pojačanje za klub koji u posljednje vrijeme ne bilježi rezultate kakvi se očekuju.

Podsjetimo, Maccabi je u sezoni iza nas ispao u grupnoj fazi Eurolige i drugu godinu u nizu nije uspio osvojiti šampionsku titulu u Izraelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti