Mađarska: Ćivić u idealnom timu 21. kola
Foto: EPA

Reprezentativac BiH

Mađarska: Ćivić u idealnom timu 21. kola

Reprezentativac BiH Eldar Ćivić našao se u idealnom timu 21. kola mađarskog šampionata.

Ćivić igra redovito u dresu tamošnjeg Ferencvaroša, a partija koju je pružio u derbiju sa Fehevarom (1:0) donijela mu je na kraju mjesto u najboljih 11 proteklog kola.

Za ono što je pokazao Ćivić je dobio visoku ocjenu od strane zvanične stranice OTP Bank Lige, a osim njega najbolji tim još čine: Kovacsik, Szolnoki, Nagy, Blažić, Zubkov, Mitrković, Knežević, Urblik, Rado i Lanzafame.

I ranije tokom sezone Ćivić je biran u najbolji tim kola, a koliko dobro ide njemu, toliko ide i njegovom Ferencvarošu koji je trenutno vodeći u prvenstvu sa šest bodova više u odnosu na Fehevar.

Podsjetimo, Ćivić je u Ferencvaroš stigao prošlog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi