Neobjašnjiva scena s navijačem, daljinskim i televizorom - Izgubio je svaki živac

Potpuno je poludio

Neobjašnjiva scena s navijačem, daljinskim i televizorom - Izgubio je svaki živac

Midhat Šljivak

Reprezentacija Mađarske porazom je počela nastup na prvenstvu Evrope. Od ove selekcije bolja je bila Švicarska rezultatom 3:1 i takav razvoj situacije teško je pao velikom navijaču mađarske reprezentacije.

Navijači često znaju pretjerati u reakcijama kada njihov tim gubi. Često se znaju desiti nevjerovatne scene koje steknu viralnu popularnost jer su drugačije od onog što se vidi svaki dan.

Jedan navijač Mađarske napravio je nevjerovatan potez tokom utakmice koju je njegova selekcija igrala protiv Švicarske. Potpuno je izgubio živce i cijenu je platio televizor.

Ljut zbog dešavanja na terenu i poraza svoje selekcije, ovaj navijački fanatik je TV gađao daljinskim upravljačem i ispostavilo se da će ovu scenu zauvijek zapamtiti.

Daljinski je uspio da se zabije u ekran, dio televizora je oštećen, ali su slika i ton još uvijek radili.

Pogledajte ovu zaista nevjerovatnu scenu s navijačem Mađarske i njegovim TV-om.

Oglasi

Mađare novi izazov na Evropskom prvenstvu čeka već u srijedu kada imaju najteži mogući izazov protiv domaćina Njemačke koja je u prvom kolu razbila Škotsku s 5:1.

U posljednjem kolu grupne faze Mađari će 23. juna odigrati meč protiv selekcije Škotske.

Mađari nisu favoriti za prolaz dalje. Ipak, sigurno da imaju šansu barem u meču sa Škotima, te će se definitivno boriti da prvenstvo ne napuste bez bodova.

Oglasi

Protiv Švicarske su izgledali sasvim dobro u dobrom dijelu utakmice. Ipak, presudile su greške koje im nisu bile svojstvene u kvalifikacijama i na kraju je poraz bio neizbježan.

Ovakvih scena će tokom Evropskog prvenstva definitivno biti dosta. Zaluđeni navijači su posebna sorta ljudi i njima ništa nije bitno osim pobjede njihovog tima.

Za ovog Mađara Euro je nažalost loše počeo. Pored poraza nacionalnog tima morat će kupiti i novi TV. Ipak, sam je sebi kriv.

Šta li bi se tek desilo da je utakmica bila važnija nego što je to duel prvog kola protiv Švicarske?

Top Komentari

Jasko07
Ovdje i malo dijete vidi da je daljinski zalijepljen za ekran, cemu vi dajete paznju nije ni cudo sto je novinarstvo tako nisko palo, sada svaka budala moze biti novinar...
0 0
Lakibos
Čovjek ostao bez živaca kad je vidio da je Mađarska promašila šansu i kad je vidio da je Švajcarska u zadnjim minutama dala gol za 3-1. I zato je slomio televizor.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi