Engleski reprezentativac sam sebe prodao na Fantasyju jer igra protiv Manchester Cityja

Uredno je ostavio Haalanda u napadu

Engleski reprezentativac sam sebe prodao na Fantasyju jer igra protiv Manchester Cityja

E. Oštraković

Fantasy je jedna od najpopularnijih igara na svijetu, a većinom je igraju navijači koji tako imaju razlog više da prate utakmice u određenim ligama.

Ipak, nerijetko i fudbaleri igraju ovu igricu, a prava je rijetkost da prvi kupljeni i ubačeni igrač u prvu postavu ne bude baš on.

Jedan od fudbalera koji sa milionima navijača širom svijeta igra Fantasy je i fudbaler Manchester Cityja, James Maddison.

Posebno je zanimljiv bio njegov potez pred utakmicu njegovog tima protiv Manhcester Cityja, gdje je jasno pokazao koliko vjeruje u sebe i svoje kolege.

Maddison je sam seebe izbacio iz svog Fantasy tima uoči utakmice sa Manchester Cityja, a naravno razlog je taj što njegov tim ima minimalne šanse na ovoj utakmici.

Kada je riječ o rang listi na ovoj igrici, Maddison se trenutno nalazi oko 64.000 mjesta, a ovo kolo kapiten mu je igrač Arsenala Bukayo Saka.

Osim njega u ekipi mu se od veznog nogometaša nalaze Gabriel Martinelli, Solly March i Michael Olise kojeg je ubacio umjesto sebe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U napadu se nalaze Haaland protiv koje igra njegova ekipa, te napadač Tottenhama Harry Kane i napadač Aston Vile Watkins.

U odbrani su Chliwell, Trippier i Mee, dok mu je na golu golman Chelseaja, Kepa.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi