Harry Maguire i njegov agent uslikani u restoranu u sklopu stadiona, sprema se potpis ugovora

Napušta Manchester United

Harry Maguire i njegov agent uslikani u restoranu u sklopu stadiona, sprema se potpis ugovora

Esmer Oštraković

Navijači Manchester Uniteda spremaju se za veliko slavlje, ali razlog nije osvajanje bilo kakve titule, već taj što će Harry Maguire gotovo sigurno napustiti klub u januarskom prijelaznom roku.

Naime, Maguire je pao u totalno drugi plan nakon što je Lisandro Martinez stigao u Manchester United, ali još uvijek povremeno dobije priliku da igra, a tada navijači ovog kluba dobijaju razloge da ga ismijavaju.

Sve su veće glasnine da će Maguire napustiti Manchester United, a ono što se desilo danas je samo potvrdilo sve o čemu se govori u posljednjih nekoliko dana.

Prvo je Lichfield bar Le Reve objavio fotografiju reprezentativca Engleske kako uživa u atmosferi na svom Instagram profilu.

Pomenuti bar nalazi se u blizini stadiona Aston Ville, a u objavi su napisali da im je zadovoljstvo što ih je posjetio Maguire.

Oglasi

"Zadovoljstvo nam je da nas je posjetio kapiten Manchester Uniteda i engleski reprezentativac Harry Maguire", stoji u objavi.

Ipak, to nije bilo sve. Ubrzo nakon toga pojavila se fotografija Harryja Maguirea i njegovog agenta koji sjede u restoranu u sklopu kompleksa Aston Ville.

[twitter]https://twitter.com/UtdChronicIes/status/1611877275200356352[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Po svemu sudeći, Maguire će tako postati novi igrač Aston Ville, te će navijači Manchester Uniteda konačno odahnuti jer neće više biti dio njihove ekipe.

Sa druge strane pitanje je kakav će doček od strane svojih novih navijača, naravno ukoliko potpiše za Aston Villu, imati Harry Maguire obzirom da je poznato kao nogometaš koji pravi mnogo velikih grešaka.

Top Komentari

MaDaj
Buraz, očigledno je da ne razumiješ engleski najbolje. Slobodno mi pošalji pm i ja ću ti rado prevoditi stvari prije nego sto ih objaviš. Za ovaj Tekst mogu ti reci da tvit koji koristiš kao dokaz za tvoju “vijest” objavljuje da se restoran nalazi u BLIZINI aston vila trening kompleksa, dakle nije restoran u kompleksu (ili ti klupskom vlasništvu aston vile) kao sto si ti objavio. Vozdra, poselamila te gugleta edit: (I REKLA DA NE BRISES KOMENTARE KOJI POKAZUJU TVOJU OGRANICENOST ;))
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti