11

Komentari (11)

redbull
Čelik sklopio vec sada ekipu za vrh federalne, a ne za 2.federalane. Uprava kluba radi strasan posao, jos da nije futka i njegovih marioneta da sabotiraju kompletan napredak i rad kluba, gdje bi nam kraj bio. Kako god ostat ce kroz vijeke vijekova upisano sta je i koliko je taj fudo ostetio klub. Nek je na sramotu svakome ko podrzava tog manipulatora.
Babuka1
Ne samo klub, nego cijeli grad. 8 godina vlasti, frajer je ucinio nista za grad i u gradu. Ali apsolutno nista, osim cvijeca na mostovima.
hamdi kurtes
Mlad i perspektivan igrač,nema šta hihihi.
makelele
Who the f... is that guy?
Slana_carsija
Pazite da vam ne pobjegne iz autobusa
Zulfikar
Naprijed likČe ljubavi moja!
ComputerNumericControl
Koliko sam upratio pored Karica treba im zaigrati jos Žuna i taj virtuoz Salkić koji nije igrao zbog povrede.Mehić, Isaković, Sijerkić, Medjuselac, Karalić, Vardo itd...Pa ova im ekipa moze se borit za premierku a ne za federalku.Uprava im radi strašnu svar.
nije.suplja
Sad ce ti fudini botovi dislajkove lupat. Svaka ti je na mjestu
Chesa
Sretno Čeliku i da se vrati u Preijer ligu što brže.
Convicts
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.