Mahrez odbio igrati za Leicester protiv Evertona

Želi da napusti klub

Mahrez odbio igrati za Leicester protiv Evertona

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera trenutno igraju u gostima protiv Evertona meč 25. kola engleskog Premiershipa.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste da u prvom timu Leicestera nema najboljeg igrača Riyada Mahreza, a zanimljivo da Alžirac uopšte nije u konkurenciji za meč. Mahrez je ponovo zatražio transfer, a cijeli dan špekuliše se uveliko da će karijeru nastaviti u Manchester Cityju.

Međutim, čelnici Leicestera odbili su već dvije ponude Građana iako su obećali po treći put Mahrezu da će ga pustiti. Alžirac već tri prelazna roka želi da ide, ali i pored obećanja da će ga pustiti Leicester uporno odbija ponude za ovog igrača.

Engleski mediji prenijeli su danas da je Mahrez bio bijesan na čelne ljude Leicestera jer ga ne puštaju da ide u Cityu. Navodno, Alžirac je zbog toga odbio da igra večeras protiv Evertona, a Lisice nakon prvog poluvremena na Goodisonu gube sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi