Mahrez tek stigao u City i odmah se našao u problemima

Povreda članka

Mahrez tek stigao u City i odmah se našao u problemima

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez prije nekoliko dana ozvaničio je dolazak u Manchester City, a sinoć je bio član prve postave u susretu protiv Bayern Minhena.

Ipak, morao je izaći iz igre već u 28. minuti zbog povrede članka, a čini se kako je pred njim određena pauza.

Danas poslijepodne igrači Cityja su se vratili u Englesku gdje ih uskoro očekuje susret Commmunity Shielda protiv Chelseaja, a odmah poslije toga gostovanje Arsenalu u okviru 1. kola Premiershipa.

Ipak, čini se kako će Mahrez morati propustiti te utakmice, iako Guardiola još ne zna ništa o ozbiljnosti povrede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znam koliko je ozbiljno. Znam samo da je u pitanju članak. Možda i nije neki problem, vidjet ćemo. Zabrinut sam zbog mnogo stvari. Zbog igrača koji su povrijeđeni, zbog igrača koji nisu tu...ali, moram pohvaliti rad ostalih momaka u dosadašnjem dijelu priprema", rekao je Guardiola po povratku u Englesku.

Inače, Mahrez je plaćen Leicesteru čak 60 miliona funti i sigurno da nikako ne bi bilo dobro po City da se odmah povrijedi i to ozbiljnije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi