Mahrezu lopovi napravili štetu od 500.000 funti, ali jedna stvar ga je baš pogodila

Ukrali kolekciju dresova

Mahrezu lopovi napravili štetu od 500.000 funti, ali jedna stvar ga je baš pogodila

Endin Čaušević

Mediji u Engleskoj jučer su objavili da je Riyad Mahrez bio meta pljačkaša, te da mu je prouzrokovana šteta od čak 500.000 funti.

Mahrez je ostao u šoku kada se vratio u svoj stan jer je odmah vidio da su vrata otvorena, te je shvatio o čemu se radi. Alžirac je prijavio štetu od čak 500.000 funti, a u istoj zgradi opljačkana su još tri stana.

Alžirac je potvrdio da su mu ukradena tri izuzetno skupa sata, nekoliko rijetkih fudbalskih dresova, te dio zlatnog nakita. Mahrez je objavio da je ukraden sat Richard Mille koji košta nevjerovatnih 230.000 funti.

 A £230,000 Richard Mille timepiece - considered the ‘ultimate’ for top players

Pored ovog sata ukraden je Rolex Daytona od 40.000 funti, te Rolex Day Date koji košta 35.000 funti. Također, ukradena je i suma novca od 50.000 funti, ali i rijetki fudbalski dresovi čija vrijednost iznosi oko čak 150.000 funti.

 Thieves also snatched the star’s prized Rolex Day Date which costs £35,000

Potražite više informacija na temu Premier league:

 A Rolex Daytona worth £40,000 was also taken from the star's home

Mahrez je jedan od rijetkih koji je posjedovao Mille sat, ali je poručio da ga je najviše pogodilo što su lopovi ukrali dresove koje je godinama skupljao. Policija je objavila kako ukradeni satovi izgledaju, ali su svi svjesni da će ih teško pronaći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi