"Majka imbecila je uvijek trudna"
Italijani su još jednom razočarali svoje navijače, mada su dobar dio meča protiv Portugala bili superiorni i djelovali kvalitetno

Stoper Italije na meti ogorčenih navijača Milana

"Majka imbecila je uvijek trudna"

Edmir Škorić

Na San Siru ili Giuseppe Meazzi u Milanu Italija i Portugal odigrali su bez golova meč Lige nacija.

Italijani su ponovo ostali bez pobjede, iako su dominirali dobar dio meča protiv selekcije Portugala.

"Željeli smo da budemo najbolji, imali smo izvrsno prvo poluvrijeme i dvijetri šanse koje su nam mogle omogućiti pobjedu. Nakon poluvremena, Portugal je taktički promijenio neke stvari i uspio je da blokira naše kreativne centre. Morali smo biti malo odlučniji u napadu", rekao je stoper Italije Leonardo Bonucci.

Nije mogao, a da ne komentariše sve one koji su u Milanu iskoristili priliku da mu zvižde, a sve naravno zbog toga što se nakon samo jedne sezone odlučio napustiti Rossonere i vratiti u Juventus.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Uvijek postoje idioti. Majka imbecila je uvijek trudna. Imam povjerenje mojih saigrača i trenera, pa je to najvažnije", tvrdi stoper Azzurra.

Top Komentari

pogba69
Bonuccija sam cijenio dok nije uradio ovaj cirkus Juventus - Milan - Juventus, dokazao se da je nula od čovjeka, nula od igrača bez Chielinija, nula kao vođa ekipe.. Velika nula
39 5
Merlin
Uomo di merda!
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi