Majka otkrila šta joj je Ronaldo rekao nakon ispadanja od Ajaxa

Nije bilo lako Portugalcu

Majka otkrila šta joj je Ronaldo rekao nakon ispadanja od Ajaxa

U sportskoj javnosti i dalje se ne stišavaju reakcije nakon što je Juventus iznenađujuće eliminisan iz Lige prvaka.

Nadali su se Bianconeri da će već ove sezone osvojiti toliko iščekivanu titulu prvaka Evrope, ali na kraju od toga neće biti ništa, jer je u uzvratu Ajax iznenadio i golovima Donnyja van de Beeka i Matthijsa De Ligta slavio s 2:1.

Najviše se svakako nada polagalo u Cristiana Ronalda, vjerovalo se da će baš on biti taj posljednji komadić slagalice koji je potreban Juventusu za uspjeh, ali nije mogao Portugalac sam. Ostaje dojam da nije podbacio, u obje utakmice protiv Ajaxa je zabio gol, dok se ostatak momčadi pokazao nedoraslim.

Koliko je ispadanje iz Lige prvaka teško palo Ronaldu moglo se vidjeti i po završetku utakmice, a iako je pored novinara proletio kao Bolt, njegova majka je otkrila javnosti kako se osjećao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Bilo mu je teško, i zbog navijača i zbog saigrača, ali rekao mi je da nije čarobnjak i da sada ne vrijedi. Ispali su i život teče dalje", objasnila je Ronaldova majka Dolores.

Ronaldo je inače posljednji put zaustavljen prije polufinala još 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi