Majstor malog fudbala prelazi u Manchester United?

Majstor malog fudbala prelazi u Manchester United?

Manchester United igra odlično od kada je na klupu stigao Ole Gunnar Solskjaer, a Crveni đavoli u novu sezonu žele ući još jači.

U potrazi su za pojačanjima čelnici Manchester Uniteda, a jedno od njih bi mogao biti i fudbaler koji je prošle sezone itekako namučio Crvene đavole.

Riječ je o Wissamu Ben Yedderu ofanzivcu Seville, koji je sjajno igrao prošle sezone protiv Manchester Uniteda u nokaut fazi Lige prvaka.

Ben Yedder i ove sezone igra sjajno za Sevillu, te je postigao 26 golova u svim takmičenjima, uključujući i pet u svoja posljednja tri nastupa u dresu Andalužana.

Italijanski Calciomercato sada tvrdi da je 28-godišnji Francuz na radaru Manchester United upravo zbog svog "njuha" za gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Ben Yedder je prije profesionalnog fudbala igrao futsal, te je čak skupio i dva nastupa za francusku futsal reprezentaciju.

Da "potiče" iz malog fudbala da se primijetiti u njegovoj igri, a riječ je o jednom od rijetkih fudbalera koji su futsal terene uspješno zamijenili fudbalskim travnjacima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
On i zajko zeba..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi