Majstor slobodnjaka pred potpisom za Milan
Foto: EPA

Hakan Calhanoglu u Milanu

Majstor slobodnjaka pred potpisom za Milan

Midhat Šljivak

Turski fudbaler Hakan Calhanoglu postaće u narednim danima novi igrač Milana.

Kako navodi Sky Sports Italia, transfer turskog reprezentativca u redove Rossonera biće kompletiran u narednih 48 sati, a sjajni veznjak će se u Milanu na ljekarskim pregledima pojaviti u ponedjeljak.

Calhanoglu u redove tima sa San Sira stiže iz Bayer Leverkusena, koji će za usluge 23-godišnjeg veznjaka inkasirati 21 miliona eura uz dodatne bonuse u slučaju dobrih igara.

Ekipa Milana je ovog ljeta veoma aktivna na tržištu. Već su u svoje redove doveli Matea Musacchija, Francka Kessijea, Andrea Silvu, Ricarda Rodrigueza i Fabija Borinija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calhanoglu je poznat kao majstor za slobodne udarce. Sigurno je da će predstavljati veliku opasnost po timove u Italiji, a pored Bayera u Njemačkoj je igrao još za HSV i Karlsruher.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi