Majstorija Brune Alvesa za bod Parme protiv Milana

Rossoneri ispustili pobjedu

Majstorija Brune Alvesa za bod Parme protiv Milana

Duelom Parme i Milana na Ennio Tardiniju otvoreno je 33. kolo Serije A. Milan je bio jako blizu trijumfa, ali je Parma u finišu stigla do remija - 1:1.

Prvo poluvrijeme je donijelo nekoliko prilika na obje strane. Prijetila je nešto češće Parma, ali se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

Obje ekipe su poprilično oprezno ušle u drugo poluvrijeme, a onda je Milan u 69. minuti stigao do prednosti. Suso je ubacio, a Samu Castillejo natrčao na njegov centaršut i glavom pogodio za 0:1.

Vodstvom Milana se ušlo u sami finiš susreta i činilo se da će Rossoneri upisati pobjedu. Međutim, Parma se nije predavala, a u 87. minuti je stigla do poravnanja.

Iskusni defanzivac Parme Bruno Alves je sjajno izveo slobodnjak, Donnarumma nije imao nikakve šanse, pa je Portugalac Parmi donio bod u duelu sa Milanom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je ostao na četvrtoj poziciji i sada ima 56 bodova, dok je Parma, barem nakratko, preskočila SPAL na 13. mjestu i trenutno je na 36 bodova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi